Svp actuele prijs schriftelijk aanvragen per mail.

Telefoon: 0172-422261
Mail: info@bouwglas.nl

Het assortiment aan glazen bouwstenen dat Bouwglas heeft is groot. Voor vele doeleinde hebben wij verschillende soorten en types. Er zijn verschillende soorten, typen, designs en stenen met specifieken eigenschappen en afmetingen te verkrijgen.

De meest verkochte serie is de ‘Basic serie‘. Dit is de standaard steen die vaak uitkomst bied en beschikbaar is in vele designs en kleuren. De basic steen is 190x190x80 mm en heeft bij het verwerken een minimale voeg van 10mm nodig. Bij deze Basic serie zijn er diverse eindstenen, hoekstenen en afgeronde stenen te verkrijgen. Ook in gekleurde uitvoering.

De Design stenen hebben een langere flens waarmee voegen vanaf 2mm mogelijk zijn. Ook deze stenen hebben een afmeting van 190x190x80 mm. Van deze ‘Design’ stenen zijn er diverse uitvoeringen te verkrijgen.

Dan is er ook nog een heel scala aan ‘Technische‘ stenen te verkrijgen. Deze hebben andere afmetingen, of specifieke eigenschappen zoals een brandwerendheid van 30, 60, 90 of 120 minuten. In deze serie is er ook een serie die speciaal gemaakt is voor horizontale doeleinden. De beloopbare stenen hebben dikker glas dan de standaard serie en zijn afgevlakt zodat er geen water op blijft liggen.
Al de collecties en uitvoeringen zetten we onder de knop, ‘assortiment’ in het pulldown menu.

De folders zijn hieronder te downloaden.

Heeft u een specifiek type glasblok dat u zoekt, meer niet op de website vermeld staat, stuur dan even een mailtje met de afmetingen en een foto. Dan gaan wij ons best doen, om u verder te helpen.

De website van Seves Glassblocks: klik hier