Svp actuele prijs schriftelijk aanvragen per mail.

Telefoon: 0172-422261
Mail: info@bouwglas.nl

Het verlijmen van glazen bouwstenen

Het verlijmen van glazen bouwstenen heeft de afgelopen jaren een grote vlucht omhoog gemaakt. En dan met name in de particuliere sector. Veelal wordt het lijmsysteem ingezet om mooie lichte wanden ‘binnenshuis’ te maken.

Binnenwerk
Het lijmpakket is met name bedoeld voor het verwerken van binnen wanden. Natte ruimtes zijn daarbij geen probleem. Juist voor douchewanden en korte afscheidingswanden worden er met dit systeem gemaakt. 

De lijmpakketten bestaan uit horizontale en verticale strips die tussen de glazen bouwstenen met kit worden verlijmd. Deze strips vallen iets terug tenopzichte van de glazen bouwstenen zodat het geheel nadat de lijm is opgedroogd afgevoegd kan worden met een standaard badkamer voeg. Uiteraard moet de wand wel aan de juiste maatvoering voldoen. Ook is het systeem alleen geschikt voor het standaard steentype met een afmeting van 190x190x80mm. 

Voor overige vragen over dit lijmsysteem helpen wij u graag verder.

*Alleen geschikt voor binnen gebruik. Gebruik geen pakketten zonder de juiste lijm. Gebruik geen siliconen kit zoals vaak bij de bouwmarkt wordt aangeraden.

Quickfix dhz kit systeem voor glazen bouwstenen uit de BASIC collectie

Het Quicktech systeem is te gebruiken met alle stenen uit de Basis collectie: normale blokken, eindblokken en hoekblokken. De lijmpakketten zijn geschikt voor binnenwerk.
In het Quicktech pakket zit genoeg materiaal om 1m2 met 25 stenen te verwerken.
Wanden kunnen tot 3.50m hoog bij volledige bevestiging rondom.

MATERIAAL VOOR 1 m2
In de verpakkingen zitten voldoende strips en lijm om 25 stenen van 190x190x80 te verwerken.

BlockLock lijmsysteem voor PEGASUS stenen / Design collectie

Wat is BlockLock? BlockLock is een super eenvoudig bouwsysteem voor glasblokken. Het systeem maakt gebruik van PVC profielen, die worden bevestigd tussen de glasblokken en met elkaar verbonden zijn met behulp van een speciale lijm. Dankzij de toepassing van BlockLock bespaar je tijd en geld, je kunt een wand eenvoudig en snel helemaal zelf bouwen! De profielen geven een kleine voegbreedte waardoor de stenen bijna op elkaar staan. Wij raden dit pakket aan voor binnen gebruik.